Lars Rotseth tiltrer i stillingen Executive Vice President, Arable Systems Division fra 1. januar 2022

1. januar 2022 får Lars Rotseth, Administrerende direktør i Kverneland Group Operations Norway (plogfabrikken), utvidet sitt ansvarsområde og tiltrer i rollen som Executive Vice President Arable systems division. Han går med dette også inn i konsernstyret til Kverneland Group (Executive Board).

I den nye rollen blir Lars øverste ansvarlig for Kverneland Groups fabrikker og produktprogram i vår divisjon som fokuserer på redskapssystemer og løsninger for dyrking av korn, grønnsaker, plantevekster, etc. Dette innbefatter følgende fabrikker:

- Ploger (produseres på Klepp, Norge)
- Harv og kultivatorer (produseres i Les Landes-Genusson, Frankrike)
- Såmaskiner (produseres i Soest, Tyskland)
- Kunstgjødselspredere (produseres i Nieuw-Vennep, Nederland)
- Åkersprøyter (produseres i Nieuw-Vennep, Nederland)

Lars Rotseth gleder seg til de nye utfordringene og sier i den forbindelse følgende:

 «Våre produksjonsenheter skal sørge for at vi har en forsyningskjede som skaper muligheter for våre salgsselskaper og distributører. Som ny leder for Arable systems division ønsker jeg å jobbe for målsetningen Kverneland Group har om å være en ledende leverandør av effektive og intelligente jordbrukssystemer som bidrar til bærekraftig landbruk for å tjene verdens voksende befolkning.»

Lars Rotseth vil fortsatt inneha stillingen som Adm.dir for Kverneland Group Operations Norway. For begge rollene rapporterer han til President og CEO i Kverneland Group.

For å laste ned pressemelding som PDF, klikk her

20 desember 2021